op de Uhuru top van de Kilimanjaro

Kilimanjaro febr 2022 – ‘Fantastisch gevoel van trots en dankbaarheid’

  • Events

Het was een fantastische ervaring! Met een fantastisch gevoel van trots en dankbaarheid kijk ik terug op de Kilimanjaro expeditie die mij altijd zal bijblijven, waar ik mijn eigen grenzen heb verlegd en geweldige mensen heb leren kennen. In het kort, als je je expeditie via Patrick boekt, ben je in professionele en capabele handen waar zijn liefde voor de bergen en positiviteit zorgt voor een fantastisch beleving en beklimming!

Super bedankt Patrick! One team, one dream!`

In het kort, als je je expeditie via Patrick boekt, ben je in professionele en capabele handen waar zijn liefde voor de bergen en positiviteit zorgt voor een fantastisch beleving en beklimming!

-

Toen ik van Patrick hoorde dat hij een expeditie naar de Kilimanjaro wilde organiseren was ik meteen enthousiast! Een droom om op het dak van Afrika te staan, een geweldige conditionele uitdaging en een doel om naar toe te trainen en naar uit te kijken.

Ongeveer een jaar van te voren had Patrick een online en daarna ook een live bijeenkomst geregeld waar je alle informatie kreeg over de beklimming. Ook kon je een nulmeting doen (waar je staat qua conditie en waar je nog aan moet werken) en kon Patrick je begeleiden aan de hand van een trainingsschema om zo fit mogelijk te beginnen aan de beklimming. Na maanden getraind te hebben was het in februari 2022 zover. Van te voren was ik zenuwachtig hoe ik mij conditioneel zou verhouden tot de groep en hoe zwaar het ging worden qua hoogteziekte symptomen.

We hadden een fantastische groep, met veel humor en positiviteit liepen we ´pole pole´ omhoog. Pole pole is langzaam in het Swahili, dit om zo min mogelijk kans op hoogteziekte te krijgen en om jezelf niet gelijk op te blazen. Als een team liepen we van kamp naar kamp waar de tenten al opgezet waren en waar elke dag voor ons werd gekookt. De expeditie was super verzorgd door een professioneel team aan porters en lokale gidsen die naast Patrick de groep begeleidden. Elke dag werd onze hartslag opgemeten en het aantal zuurstof in ons bloed. Patrick leerde ons de juiste ademhalingstechniek om de kans op hoogteziekte te minimaliseren. Door de professionele begeleiding van Patrick, het lokale team aan porters / gidsen en de geweldige sfeer en team spirit hebben alle 11 expeditieleden de top behaald! 

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak met mijn inplannen, neem dan contact met mij op. Ik ben het beste bereikbaar via e-mail omdat ik mij 100% focus op mijn cliënten!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens mijn privacyverklaring

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Bekijk mijn gratis E-book voor handige tips!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk mijn events