profile picture

Op het juiste spoor komen en blijven!

  • Coaching

Mijn naam is Ruud, wonend in Someren, 46 jaar, getrouwd en vader van 2 dochters. Al vanaf midden jaren 90 werkzaam op kantoor als assistent-accountant.

Na het eerste kennismakingsgesprek met Patrick ben ik, na overleg met mijn partner, overeengekomen om het 12-maanden durende “Duurzaam Vitaliteitstraject” aan te gaan. Vooral de duur van het programma en de terugval analyse spraken me hierbij aan t.o.v. de andere programma’s.

Wat onderscheid Patrick?
Na een jaar ben ik, samen met mijn partner, nog steeds zielsgelukkig dat ik bij Patrick terechtgekomen ben. Ik heb je (beter) leren kennen als een oprechte, open, vriendelijke, waar nodig strenge, altijd bereikbare en eerlijke topper en vakman. Je hebt me/ons op het goede spoor gekregen en meer dan genoeg handvatten aangereikt om het nu op eigen benen te kunnen blijven volhouden. Wetende dat je nog altijd klaar staat om even bij te springen heb ik het volste vertrouwen in een mooie (en gezondere) toekomst voor mij en mijn gezin. Ik durf je bij iedereen aan te raden!

Mijn situatie
Jarenlang holt de conditie achteruit, elk jaar een kilootje erbij, jarenlang elke week bij jezelf denkend: As maandag begin ik……  De corona kilo’s kwamen er nog eens extra overheen en dan is de maat daadwerkelijk vol. Er moet iets gebeuren en inmiddels in de wetenschap dat ik het alleen niet ga redden, ben ik na goede berichten van een vriend van me bij Patrick terechtgekomen.

Het traject
Al tijdens het intakegesprek ging er een wereld voor me open. Veel meer gaan sporten is niet de enige oplossing voor een fitter gevoel. Zonder hier al te veel weg te willen geven is me door Patrick, middels 12 maandelijkse sessies en maandelijks telefonisch “overleg”, duidelijk gemaakt dat er op het gebied van ontspanning, (voorkomen van) stress, slaap/rust, voeding en beweging vaak door kleine (en soms door wat ingrijpendere) aanpassingen van je leefpatroon er heel veel mogelijk is. Voor mij als beginnend hardloper zijn er diverse, opbouwende schema’s opgesteld en ook op het gebied van voeding heb ik diverse, gevarieerde gerechten/menu’s mogen ontvangen. Patrick geeft hierbij ook duidelijke, diepgaande informatie over de reden van het ontstaan van een menselijk “probleem” (denk aan stress/overgewicht/slechte conditie etc), hoe dit “probleem” te tackelen is en wat het te verwachten resultaat zou mogen zijn.

 

Neem contact met mij op

Heb je vragen of wil je graag een afspraak met mijn inplannen, neem dan contact met mij op. Ik ben het beste bereikbaar via e-mail omdat ik mij 100% focus op mijn cliënten!

  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens mijn privacyverklaring

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sluiten

Bekijk mijn gratis E-book voor handige tips!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Bekijk mijn events